divendres, 6 de juny del 2008

Últims dies

Com ja sabeu, el final està ben a prop, i com que hi ha moltes coses a fer i cal estar ben organitzats, ací teniu algunes informacions útils per aquestes setmanes. A saber:
- Final de les classes: el 20 de juny acaben les classes d’Infantil i Primària; el 23 de juny acaben les classes de Secundària.
- Festival: el 19 de juny, a les 18:30 h serà el Festival de Final de curs d’Infantil i Primària, i pot acudir tothom que vulga; el 20 de juny es farà l’entrega d’orles per als alumnes de 4t d’ESO, a les 20:30 h. La mateixa nit, a les 21 h es farà el sopar de final de curs. L’entrada és amb tiquet que podeu adquirir a través dels tutors (fins el divendres 13), i tindrà un preu de 3 € per a familiars i 1 € per als alumnes.
- Entrega de notes: el 23 de juny es lliuraran les notes als pares d’Infantil, de 9 a 11 i de 12 a 13 h; el 25 de juny es lliuraran les notes al pares de 4t d’ESO, a partir de les 12 h; el 26 de juny es lliuraran les notes als pares de Primària, de 9 a 11 h, i de 12 a 13 h; i el 27 de juny es lliuraran les notes als pares de 1r, 2n, i 3r de Secundària, a partir de les 12 h.
- Eucaristia de Final de Curs: el 18 de juny a les 9:30 de 3r a 6é de Primària; a les 11 h Intantil i 1r i 2n de Primària; a les 12 serà la celebració d’ESO. A les 13 h es farà el concert de final de curs dels alumnes d’ESO. Aquestes activitats són obertes i podeu acudir a les celebracions en què participen els vostres fills.

Per Andorra (penúltim dia de viatge)


Era el penúltim dia i es presentava plujós.
Anàvem a Andorra la Vella. Quan acabàrem de desdejunar pujàrem a l’autobús i férem marxa cap allà. Ens esperava una hora llarga de trajecte.
Pel camí vam vore que aqueixa nit havia nevat, i les muntanyes es mostraven totes blanques.
Quan arribàrem a la duana tots esperàvem que pujarien a registrar-nos i identificar-nos però no passà res, passàrem com si res.
Abans d’arribar a la capital paràrem en un centre comercial i entràrem a passejar-nos un poc. En tornar cap a l’autobús tot el món s’havia comprat alguna cosa. Era impressionant, estava tot baratíssim: paraigües per 1 €, rellotges digitals per 6 €, planxes per al monyo per 2 €, pistoles de balins per 1 €, arrissadors de monyo per 1 €, filtres d’aigua per 5 €... La raó era que a Andorra no hi ha IVA. Quan aprendrà Espanya?
Després arribàrem a la ciutat on ens escampàrem per tots els llocs per a vore-la i comprar records, roba...
A l’hora de dinar ens trobàrem al restaurant on havíem quedat (molt bo tot), i tinguérem la gran sort que mentre dinàvem va ploure moltíssim i quan acabàrem parà.
Després seguírem passejant per la ciutat i a les 5 anàrem cap a l’autobús. El més sorprenent és que vam trobar a una persona de Massanassa allí.
La veritat és que Andorra la Vella no m’agradà molt, tot eren tendes i més tendes i no hi havia monuments històrics.
En tornar, paràrem de nou al centre comercial perquè no havíem tingut prou i després seguírem cap a Pujalt. Per cert, a la duana no ens pararen tampoc.
Quan arribàrem a Pujalt, molt cansats, ens esperava el sopar, l’últim sopar junts i després l’última nit junts, en la qual ens ho vam passar molt bé.
Com totes les nits, Manuela i Mariluz ens demanaren per favor que no férem soroll, i nosaltres les vam respectar.
Ens ho vam passar molt bé: els balls del chiqui-chiqui, la família gitana (la mama i el papa), unes escenes de matrimoni, la que no se dutxa, algunes bromes a les que dormien, pel•lícules de por, els llits banyats de Red Bull... la majoria vam empalmar.

David Mayo (4t d'ESO)