dimarts, 28 de juny del 2016

Festival de Final de Curs d'Intantil

Publiquem avui les fotos del Festival de Final de Curs d'Infantil, que es va realitzar el passat dilluns 22 de juny de 2016, en què es van donar també les orles per als xiquets i xiquetes que es graduaven en el final de la seua etapa d'Infantil.

dimarts, 21 de juny del 2016

Estrena del musical Mamma Mia


El passat divendres 10 de juny de 2016 els alumnes de 4t d'ESO i membres de l'APA van representar el musical Mamma Mia a la plaça de les Escoles Velles, en una representació que va significar l'inici de les Festes Majors de Massanassa.
Ací podeu veure un vídeo amb tot l'espectacle i algunes fotos realitzades per Herminio Jiménez.

dijous, 16 de juny del 2016

Graduació dels alumnes de 4t d'ESO

Els nostres alumnes de 4t d’ESO es van graduar el passat 4 de juny en un acte molt emotiu al pati de la nostra escola. Els nostres joves van estar acompanyats per familiars i amics, i els professors que els han acompanyat durant aquests anys a l’escola. Ací teniu les fotos d’aquella nit! Esperem que els vaja molt bé en el futur.

dilluns, 13 de juny del 2016

Sopar de final de curs

L'APA presenta el cartell del sopar de final de curs. És important que us fixeu que els tiquets estaran a la venda els dies 15, 16 i 17 de juny.

dijous, 9 de juny del 2016

Arriba l'estrena del musical Mamma Mia

L'alumnat de 4t d'ESO, i altres alumnes d'altres cursos, amb l'ajuda dels pares de l'APA, presenten demà el musical Mamma Mia, a les 22:30 h a la plaça de les Escoles Velles de Massanassa, en un acte que marcarà l'inici de les Festes Majors de Massanassa de l'any 2016.
Els nostres joves han fet un sacrifici inimaginable per tal d'oferir un espectacle musical de màxima qualitat, mentre arriben amb els exàmens al final del curs en què es graduen. Així que esperem comptar amb tots vosaltres per donar-los suport i compartir amb ells aquesta iniciativa meravellosa.
No us ho perdeu! Demà tots a veure el Mamma Mia!


dimecres, 8 de juny del 2016

Un dia a la Cursa Solidària

El passat dia 19 de maig es va celebrar al nostre centre la II edició de la Cursa Solidaria en la qual va participar tota la Comunitat Educativa.


dilluns, 6 de juny del 2016

Navegant per l'Albufera

Els alumnes de 1r i 2n d'ESO, el dia 30 de maig anàrem al Palmar a visitar l'Albufera.
En baixar de l’autobús estiguérem un temps en un parc per a esmorzar, i després va vindre un home que feia com guia i ens va portar a donar una volta pel poble. Ens va anar explicant coses, i ens portà a un lloc paregut a un museu del Palmar. 
A mi el que mes m'agradà fou l'aquari, em donava gràcia com es movia la tortuga. Després donàrem altre passeig i vam anar a un lloc a on vérem anguiles. A mi m'agradà, encara que olorava un poc mal. 
Després, quan seguíem en el passeig, vérem una barraca, una casa a on vivien abans, blanca i gran. A mi em cridà l’atenció que en eixa casa no hi hagueren banys. 
Seguidament anàrem a donar un passeig en barca per l'Albufera. Estigué molt bé. En acabar agarràrem l’autobús i anàrem a donar una volta per la Devesa.
I ja tornarem a casa.

Carla Moreno (2n d’ESO)

diumenge, 5 de juny del 2016

Èxit al batxiller



La Comunitat Educativa del Col·legi San José y San Andrés, ens sentim molt orgullosos quan veiem créixer i avançar amb èxit al nostres antics alumnes i d’una forma especial quan ens fan participes d’estos èxits.
Volem felicitar a tots els nostres alumnes que es graduaren la passada setmana i desitjar-los tota la sort del món a les proves de la PAU.
Per últim, felicitem de forma especial a Carlos Estellés Díaz el qual s’ha graduat amb Matricula d’Honor a Batxiller.
¡Enhorabona!