dijous, 4 de setembre del 2008

En marxa!

Benvinguts tots i totes de nou al nostres espai de comunicació a la xarxa. Comença ja el curs 2008-2009 i ens hem posat en marxa ja per a tindre-ho tot a punt. Alguns ja us heu passat per l'escola, però per als que encara no teniu moltes notícies ací teniu algunes informacions que us poden ser útils aquests dies.
- Infantil i Primària comencen el dia 8 de setembre a les 9h i acabaran a les 13h. Aquest horari serà el del mes de setembre.
- Els alumnes d'ESO comencen el dia 15 de setembre a les 9h i acabaran a les 13h. A partir del 16 de setembre i durant la resta del mes l'horari serà de 9h fins les 14h.
- El Bono-llibre es pot recollir a l'escola ja, en horari de 9h a 10h, de dilluns a divendres, i fins el dia 30 de setembre. Us recomanem que no ho deixeu per als últims dies.
- El menjador escolar es posarà en marxa el 8 de setembre, de 13h a 15h.
- Si esteu pensant en apuntar-vos a natació, a anglés, a ballar o a qualsevol altra activitat per a fer durant la vesprada, us avancem que els alumnes d'Infantil i Primària tindran no lectiva la vesprada del divendres, i no la del dimecres com fins ara. Els alumnes d'ESO tindran lliure la vesprada del dilluns, la del dimecres i la del divendres.
Amb tot, si teniu qualsevol dubte passeu-vos per l'escola, o telefoneu, o estigueu atents al nostre bloc. Si hi ha novetats importants les publicarem de seguida.
Esperem també que hageu passat un bon estiu i que torneu tots i totes amb les piles ben carregades per afrontar com cal un nou curs que sabeu que serà llarg i que caldrà currar d'allò més.