divendres, 16 d’octubre del 2009

La furgoneta, el Projecte Esfera i el Domund

Aprofitant que el pròxim diumenge 18 d'octubre se celebra el dia mundial de les missions (DOMUND), seria bo que anàrem recordant alguna coseta sobre per què nosaltres volem resaltar i donar importància a la tasca que tants i tants missioners i missioneres realitzen en molts països del món a favor dels més empobrits.
Com podeu observar a les fotos, l'esforç i la col·laboració de tots vosaltres ha fet realitat una de les necessitats més importants de la misssió dels pares Paüls a Rwisabi (Burundi). Després de dos anys d'esforços, i col·laboració amb aquells missioners, el nostre projecte ja té fruit.
Durant aquest estiu, la professora de Secundària, Mari Luz Gutiérrez, va visitar la missió de Rwisabi i va poder fotografiar la furgoneta que havien adquirit gràcies a la nostra ajuda. En agraïment, han posat el nostre nom perquè tothom ho veja.
Al mateix temps, aquest curs se'ns proposa, des del mateix Rwisabi, seguir col·laborant amb ells. En la jornada hui, ja hem llançat amb els nostres alumnes un nou projecte (segons les seues necessitat): comprar un local per a una tenda…
La idea l'anirem elaborant amb els nostres estudiants i ben prompte li donarem forma.
Fins a aquell dia, esperem que les fotos que férem a Burundi, us agraden i us alegren. Com ens va comunicar el pare Rogelio, el seu agraïment cap a nosaltres és immens.