dimarts, 17 de novembre del 2009

Explorant l'Albufera

La setmana passada els alumnes de 1r i 2n d’ESO anàrem d’excursió a l’Albufera.
Primer anàrem a donar una volta pel poble del Palmar i veiérem una barraca molt vella, d’uns 120 anys. La casa tenia una sola habitació en la qual estava tot: la cuina, el menjador, el bany, etc. En aquestes cases tenien una planta a la part de dalt per a protegir-la de les goteres.
Després anàrem a un museu en què hi havia aus dissecades, els mapes de l’Albufera, i també ens ensenyaren els redolins i moltes fotos dels ecosistemes de l’Albufera.
Després pujàrem en barca i veiérem moltes aus, com els agrons. El viatge va durar més o menys mitja hora. A continuació, vam anar a veure la devesa, les dunes, la platja i el bosc de la devesa.
M’ha agradat molt el passeig perquè el poble era molt bonic i molt tranquil, encara que feia un poquet de fred. També m’ha agradat el museu, perquè ens explicava totes les coses de l’Albufera i els animals. I el passeig en barca, que era molt tranquil i per això m’ha agradat. A més, la guia de l’excursió era molt atenta i si tenies algun dubte, ella te’l responia.
Manuela Correa Garcés (1r d’ESO)

(teniu algunes imatges de l'excursió a la columna de la dreta)