dijous, 18 de novembre del 2010

El Tridu de la Miraculosa

Ara que s'acosta la Miraculosa (aquest cap de setmana!!) hi ha moltes activitats i celebracions diverses on podeu participar. Tot seguit us detallem la relació d'actes, amb tota la informació aportada per JMV.
• El divendres 19 a les 19 h comença el Tridu en honor a la Verge Miraculosa i a les 21 h al Col·legi, per part dels membres de JMV serà el festival de “play-backs”, i a continuació, a les 22:00 h hi haurà sopar faixat. Els pares esteu convidats a gaudir amb els vostres fills de les actuacions i a acompanyar-los al sopar.
• El dissabte 20, de les 11:30 a les 13:00 h, es realitzaran “jocs i tallers” al patio del Col·legi, als quals quedeu convidats tots els alumnes, sigueu o no membrs de JMV.
• Per la vesprada, a les 17 h tindrem la celebració del “Pas d'Etapa” en JMV. El presideix el mateix sacerdot Paül que predica al Tridu. És un moment important dintre del procés catecumenal, on els xiquets i joves manifiesten, públicament, el seu desig de pertànyer a l'associació juvenil Juventudes Marianas Vicencianas (JMV). La presència dels pares i amics és una ajuda fonamental. Després tindrem “xocolatà” i a continuació, a les 19:15 h, el Tridu en la Parròquia.
• El diumenge 21 a las 12 h no podem faltar a l'Eucaristia i a continuació la Processó com a fi de la festa. Per als més valents, a les 8 h del matí serà el Rosari de l'Aurora pels carrers de Massanassa i després “xocolatà” al Col·legi.
Com són uns dies tan importants per a JMV i tota l'escola, esperem comptar amb la vostra presència i compartir amb vosaltres una de les festes més assenyalades del nostre calendari.