dimarts, 19 d’abril del 2011

València històrica





El passat dijous dia 14 d'abril els alumnes de 4t d'ESO vam anar d'excursió a visitar València; a conéixer un poquet més la història dels edificis cèntrics més antics de la nostra ciutat. Per a que la visita fóra més amena, cadascun ens vam preparar un edifici per a explicar, cosa que va ser de molt profit perquè ens va permetre no solament conéixer els edificis que explicaven els altres, sinó posar-li més atenció i interés a l'edifici que ens tocava explicar. Gràcies a tot açò, ara ja hem vist la pràctica de tota la teoria estudiada sobre el barroc, el gòtic, les guerres, les classes socials... en edificis tan representatius com la Basílica de la Mare de Déu, l'església de Sant Joan del Mercat, el Mercat Central, Sant Agustí, la catedral, les portes de la catedral, l'Almoina, Santa Caterina, l'Estació del Nord, el Palau de la Generalitat, el Micalet, el Tribunal de les aigües, el palau del Marqués de Dos Aigües, etc.
A més, com vam anar a dinar al Mc Donald's, vam conéixer gent de molts llocs diferents: uns quants francesos, dos xiques alemanyes, una brasilera, una xica d'Extremadura i una classe completa d'un col·legi de Castelló.
Va ser una eixida molt gratificant encara que acabàrem cansats, perquè ens ho vam passar genial, i vam aprendre moltíssimes coses. Va ser una excursió d'allò més entretinguda!
Paula Giménez (4t d'ESO)
(ací baix podeu veure el moment final de l'ascenció al Micalet)