divendres, 14 de setembre del 2012

Preparem ja la TÒMBOLA MISSIONERA


FILLES DE LA CARITAT, JUVENTUDES MARIANAS VICENCIANAS (JMV) i ASOCIACIÓN NATANIA (PROJECTE REHOBOTH)
Desitgem informar-vos:
Que el pròxim dia 9 d’Octubre, aprofitant que s’organitzen les paelles en el Poliesportiu Municipal de Massanassa, s’efectuarà la Tòmbola Solidària, organitzada per JMV. S’hi van a oferir múltiples regals, així com l’organització d’un rastrell.
La finalitat de la tòmbola és obtenir fons per al projecte REHOBOTH. Com sabeu és un projecte promogut per les Filles de la Caritat de Sant Vicent de Paül, i que compta amb el suport de molts joves de JMV. En aquest projecte, comptem amb un local per a donar suport, aixopluc, possibilitat de dutxa, cures i menjar a persones que viuen al carrer sense les necessitats bàsiques.
Esperem comptar amb la presència de totes les famílies, xiquets, joves, ja que tots esteu invitats a col·laborar i participar-hi. NO FALTEU, és una bona oportunitat per a ajudar amb el nostre granet d’arena, a tantes persones que sofreixen la pobresa i la soledat.
També podeu col·laborar aportant joguets, material educatiu, contes… en bon estat, duent-los al col·legi des del dia 17 de setembre fins el dia 3 d’octubre. Els alumnes d’Infantil i Primària els depositaran en la porta marró a l’entrada del col·legi, i els de Secundària es dirigiran a porteria.
UNA SALUTACIÓ CORDIAL
OLGA FERNANDEZ (PRESIDENTA ASOCIACIÓN NATANIA) JMV