dimecres, 30 de gener del 2013

Patinant sobre el gel polar d’Aldaia


Patinant sobre el gel polar d’Aldaia
L’altre dia vam anar d’excursió a una pista de patinatge sobre gel. Per a poder patinar en la pista era obligatori utilitzar guants. En la pista hi havia dos monitors que ens explicaren tècniques de patinatge sobre gel. Vam aprendre unes tècniques de patinatge que són:
  • Patinar cap arrere.
  • Frenar.
  • Alçar-se després de caure.
  • Esquivar obstacles.
  • Doblegar els genolls i no el cos, i estar amb la postura correcta.
Tinguérem 30 minuts de classe amb dos tutors per a saber patinar. També vam  patinar en cercle perquè ells veieren si ja sabíem patinar o no. I al final aprenguérem...
Ens ho passàrem molt bé.
Paula Torres (1r d’ESO)

El passat 18 de gener els alumnes de 1r i 2n d’ESO vam anar a la pista de gel del centre comercial Bonaire, per fer una mica d’esport.
Vam eixir a les 10h i vam tornar a les 13 h. En arribar a les intal·lacions ens vam dividir en dos grups amb els seus respectius monitors que ens ensenyaren tot allò que no sabíem. Allí ens les instal·lacions feia un fred que pelava: estàvem a 8-10º, però això no va impedir que ens ho passàrem molt bé. Anàvem tots ben abrigats amb les jaquetes i els guants. El temps se’ns va passar volant.
Ha estat una experiència inoblidable. Molts de nosaltres ens hem quedat amb ganes de més. Esperem que l’any que ve es torne a repetir.
Lydia Monfort (2n d’ESO)