dijous, 21 de març del 2013

Xarrada per a pares i mares



Estimat/a Pare/Mare:

T'informem que el pròxim dissabte 23 de març hi haurà la 2a sessió formativa de l'ESCOLA DE PARES I MARES a la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, titulada “Qui posa les normes a casa?”
Estarà a càrrrec de D. Jorge Osma López, professor del Departament de Psicologia i Sociologia de la Universitat de Saragossa i del Màster en Psicopatologia, Salut i Neuropsicopatologia de la Universitat Jaume I de Castelló, a més d'expert terapeuta, formador i orientador escolar.
Exposarà tècniques per a incrementar o mantenir les conductes positives dels nostres fills i filles a l'àmbit familiar i escolar, en funció de l'edat, així como criteris per a posar normes i límits clars que servisquen per a reduir els riscs de desenvolupar conductes negatives. Igualment presentarà de forma clara i directa com negociar i treballar els límits amb els adolescents i l'ús de les emocions per a buscar solucions.

Posem a la teua disposició el següent enllaç electrònic, perquè si pots assistir  cumplimentes el model d'inscripció a la jornada, donat que l'aforament del saló d'actes és de 250 persones:
http://www.cece.gva.es/relin/es/escuela_padres.htm