dilluns, 20 d’abril del 2015

El nostre col·legi en falles.

FALLES 2015
El dia 16 de març va ser el sorteig per a elegir quins anaven a ser els presidents i les falleres majors. Els va tocar a Miguel Cervelló i Lorena Simón com a  majors i a Esteban Vélez i Ana Torondell com a infantils, ens alegràrem molt els quatre, encara què teníem un poc de vergonya.
Eixe dia al pati va tocar la xaranga del col·legi en la qual ballàrem, cantàrem i ens divertírem molt tots junts.
Al dia següent, 17 de març, pel matí vam fer l’assaig de l’ofrena tots els cursos d’infantil i primària. Després menjàrem xocolata i cap al migdia la vam fer la “globotà”.
Per la vesprada, ens vam preparar per a l’ofrena i uns minuts més tard començàrem a desfilar en l’ofrena amb les flors que cada curs va fer en l’assignatura d’Arts & crafts. Els presidents i les falleres majors estàvem separats de la resta dels alumnes. Quan acabàrem l’ofrena ens vam preparar per a la “cremà” de la falla feta pels alumnes de tot el col·legi. Tant el president i la fallera major com els infantils vam indultar a un borreguet . Quan ja quedava poc de cremar-se la falla, el bomber que estava apagant-la ens va deixar apagar algunes flames. S’ho vam passar d’allò més bé.
Miguel Cervelló i Lorena Simón
President i Fallera Major