dimarts, 28 de març del 2017

Falles 2017

El dia va començar amb l'oració a San Josep al pati del nostre col·legi, alguns familiars ens van acompanyar i en finalitzar aquesta, va ser l'elecció dels presidents i falleres majors. Nosaltres no esperàvem ser triats, però ens tocà en sort. Quina alegria i quin honor!  Moltes emocions es van amuntonar en el nostre interior…
Va ser un dia meravellós!, de molta alegria, on ballàrem  amb els nostres companys i professors amb la xaranga, (quina sort tindre companys que assagen i s'esforcen per alegrar-nos aquest dia amb la música...).
 Els companys de Secundària van muntar la falla, feta entre tots amb esforç i il·lusió, i amb el lema de la Justícia que ens acompanya aquest any. Però… faltava arribar al migdia per iniciar amb orgull la primera Mascletobotellà, que bé ho hem passat, que original i que "chulo" va ser fer que s’escoltara com les de veritat tots junts.
I va arribar el moment de cremar la nostra falla, de pendre-li foc, això sí, no sense abans indultar un ninot que ens recordarà les falles 2017 del nostre col·legi i l'honor que ha suposat ser el seu president i fallera major. Fins al proper curs… VISQUEN LES FALLES.

Pau Muñoz i Sara Tamarit

Fes clic ací per a veure totes les fotos