dilluns, 30 d’octubre del 2017

Tots al teatre


El passat divendres 27 d’octubre els alumnes d’Educació Primària i els alumnes de 1r, 2n i 3r d'ESO van acudir amb els seus professors a l’auditori municipal de Massanassa  a veure l’obra de teatre titulada Els viatgers del temps de la companya valenciana Pot de Plom i dirigida per Xavi Castillo i Viky Garrigues.
A través de l’obra els protagonistes han viatjat a través del temps i, per tant, els alumnes han gaudit de la Dama d’Elx i el Guerrer de Moixent, les comèdies i tragèdies de l’antigua Grècia, el teatre medieval i els trobadors, personatges carismàtics com Hamlet i el seu famós “ser o no ser”, la conquesta de València amb personatges històrics com Jaume I el Conqueridor, i altres posteriors com Felip V, etc.
Va ser una jornada molt agradable on els nostres alumnes van conèixer un poc més de la nostra història mitjançant el teatre.
Per últim, cal recordar que els arranjaments musicals de l’obra són a càrrec del nostre professor de música, Manuel Mateu, al qual felicitem per la seua participació.