dijous, 14 de març del 2019

Falles 2019

Ja tenim Fallers Majors per a les festes de Falles de 2019! Ací els teniu!
I no oblideu els actes per a demà:


DIVENDRES 15 DE MARÇ:
9:00 h. Oració a San Josep en el pati del col·legi a càrrec dels i les alumnes de 5 anys, 3r de Primària, 6é de Primària i 4t d’ESO. ACTE DE PORTES OBERTES.
9:30 h.: Ofrena a la Mare de Déu pels alumnes d’Infantil, Primària i ESO. ACTE DE PORTES OBERTES.
10:00-10:30 h.: Xocolatà per a Infantil organitzada i patrocinada per la junta de l’APA .
Jocs de taula per a Primària i ESO. TANCAMENT DE PORTES.
10.30-11.00h.: Xocolatà per als alumnes de Primària i ESO organitzada i patrocinada per la junta de l’APA . TANCAMENT DE PORTES.
11.15 h: Mascleto-Botellà. ACTE DE PORTES OBERTES.
11.30 h: Cremà de la falla. ACTE DE PORTES OBERTES.
12.00h. Fi de Festa.
La xaranga del col·legi ens acompanyarà durant tot el matí.

ALTRES COMUNICACIONS:
- Divendres 15 de març els i les alumnes de totes les etapes podran acudir al col·legi amb indumentària fallera (pantaló vaquer, blusó i mocador faller). En el cas de no portar-la hauran de vindre amb l’uniforme escolar.
- Queda totalment prohibit entrar material pirotècnic al centre.
- El servici de menjador i les activitats extraescolar organitzades per l’APA es desenvoluparan de manera ordinària com la resta de dimarts.
- Hi haurà una aula de convivència amb un professor/a de guàrdia per als i les alumnes que incomplisquen la normativa de l’uniforme (Duguen tan sols part de l’uniforme faller p.e.), mostren conductes contràries a les normes de convivència del centre o fasen ús de material pirotècnic.
Desitjant que pugueu afegir-vos a la celebració fallera del centre, aprofitem per desitjar-vos bones falles 2019 amb les vostres famílies.