dimarts, 14 d’octubre del 2008

La festa del 9 d'Octubre



La setmana passada es va commemorar la festivitat més importants dels valencians, el 9 d'Octubre. Ací a l'escola, alguns grups van aprofitar per recordar de manera efectiva aquesta festivitat, però ho feren mitjançant la vessant més gastronòmica de la festa. En efecte, el 9 d'Octubre també és la festa de sant Donís, el dia dels enamorats. La nostra tradició cultural ha celebrat aquesta festa amb una "mocadorà", una celebració que consistia a regalar una "mocadorà" plena de pastissets de massapà a la persona estimada.
Així, els alumnes d'Infantil, els de 1r i 2n i els de 5é i 6é de Primària es van arromangar les mànegues i es posaren a amassar i a fer pastissos. Segur que les seues famílies hauran tastat l'obra mestra d'aquests bons cuiners. Per als que no poguéreu ni olorar tan dolç flaire teniu el consol de veure la foto. Menys és res!
Us mostrem una foto també dels alumnes de 2n de Primària, que van anar a la Biblioteca del poble a escoltar com un contaconte els narrava unes rondalles. Diuen que s'ho van passar molt bé, i sembla que algun d'ells es va quedar pensant en les històries més d'un dia.