dimarts, 13 de gener del 2009

Feliç 2009... i a treballar. D'entrada, les beques.

Ja hem tornat!
Abans que res, desitgem que hàgeu passat unes bones festes, un Bon Nadal, i que els reis s’hagen portat bé en aquest inici del nou any 2009.
Nosaltres us desitgem felicitat, alegria, sort, treball, i pau per a vosaltres i per a tot el món.
Ací ja fa dies que ens hem posat a treballar. Però aquest missatge ara va destinat als pares, ja que les beques de llibres del curs que ve s’han de sol•licitar ja. Ho expliquem:
Les beques que s’han de demanar van dirigides aquells que l’any que ve faran l’ESO, o siga els alumnes que enguany estan fent 6é de Primària i 1r, 2n i 3r d’ESO.
Si voleu demanar-la heu de portar les fotocòpies del DNI dels pares i de l’alumne titular de la sol•licitud (totes les fotocòpies juntes en el mateix paper), i també els originals per poder compulsar les fotocòpies. Aquesta fulla amb els DNI s’ha de portar per duplicat.
També s’ha de portar un certificat del compte bancari expedit pel banc, en la qual l’alumne ha de figurar com a titular o cotitular. D’aquest certificat heu de portar dues còpies.
I també s’ha d’acreditar amb dues còpies qualsevol situació que s’al•legue: família nombrosa, discapacitat, atur, etc.
Cal portar la documentació a l’escola del 26 al 30 de gener. De dilluns a dijous l’horari serà de vesprada, de 17 hores a 18 hores, però el divendres podreu fer-ho només de matí, de 13 h a 14 h.
Si teniu qualsevol dubte, apropeu-vos al centre i intentarem explicar-vos els dubtes.