dijous, 8 d’octubre del 2009

La festa de sant Vicent de Paül

El passat divendres tots els alumnes de l’escola vam celebrar el dia de sant Vicent de Paül. Cadascú teníem un ordre del dia: els alumnes de 5é a les 9 vam fer un joc de preguntes sobre la vida de sant Vicent. A les 10 vam anar al gimnàs per a escoltar al contacontes Carles Cano, que ens va fer un joc secret amb una poma, ja vos l’ensenyarem! Quan ja teníem fam esmorzàrem tots junts al pati amb papes i coca-cola. Xe què bo! I en acabar, corrent vam anar cadascú als tallers que havíem triat uns dies abans: pintar màscares, fer polseres, malabars, etc. Va estar un dia molt divertit. Ens ho passàrem molt bé i esperem que es torne a fer l’any que ve.
Irene Cardona i Andrea de Miguel (5é de Primària)



El divendres passat vàrem celebrar tot el col·legi el dia de sant Vicent de Paül. En primer lloc, vàrem fer cada classe una activitat sobre sant Vicent, amb un professor. Després férem jocs de taula. A continuació esmorzàrem amb papes i beguda de tot tipus! Després vàrem fer tallers: cada alumne va elegir dos diferents (pintar cares, malabars, jugar al parxís gegant, gimcana, fer polseres, globoflexia...). Per últim unflàrem globus i férem una globotada.
Va ser prou divertit perquè no férem classe i estiguérem tot el dia fent activitats amb els companys, i també va ser prou diferent dels altres anys.
Manuel Robledo (3r d’ESO)