dimarts, 24 de novembre del 2009

Candidatures definitives per a les eleccions al Consell Escolar

Com que és qüestió de dies que ens posem a votar els nostres representants al Consell Escolar que regirà el nostre centre a partir del proper mes, us oferim de nou, i de manera resumida els candidats i candidates que es presenten a les eleccions (amb algunes modificacions respecte les informacions que us donàrem fa alguns dies). Són els següents:
Candidats a representants dels alumnes: Paloma Vera, Elisa Estivalis, Adrián Pallarés, Carlos Cervelló (tots ells, de 1r d'ESO); Rosselline L. Morán (2n d'ESO) i Santiago Piris (3r d'ESO).
Candidats a representants dels pares i mares: Silvia Ortega, Nuria Vidal, Javier C. Tomás, Laura Florentino i Mª Luisa Vila. L'APA del centre ha designat Mª Dolores Pérez per ocupar una de les dues places per designació directa.
Candidats a representants del Personal d'Administració i Serveis: Eva Ramón.

Recordeu que les eleccions són el proper dijous, 26 de novembre de 2009, en horari escolar per als alumnes, i que els pares i mares ho heu de fer de vesprada, des de les 15 hores fins a les 19 hores.
En el cas dels pares i mares, també disposeu de paperetes per autoritzar a alguna altra persona a dipositar el vostre vot en cas que no pugueu acudir a votar vosaltres. Si en necessiteu, poseu-vos en contacte amb el centre.
Us convidem a participar i a convertir el dijous en un dia de democràcia i civisme. Així segur que tots eixim guanyant.