dimecres, 17 de febrer del 2010

L'equip de futbol del nostre col·legi arriba a semifinals de la Copa Coca-Cola

Els passats dies 6 i 13 de febrer, els alumnes del Col•legi participàrem en la Copa Coca-Cola, per a jugar a futbol amb altres alumnes de secundària d’altres escoles. Els alumnes que hi anàrem érem: Silvia, Carlota, Alejandra, Ana, Joan, Iván, Josep, Jesús, José Vicente, Jose, Miguel, Eric, Sergio, Manuel, Pablo i Javi.
El primer partit el jugàrem contra el Drac, de Torrent. Estigué molt renyit perquè a la 1a part començàrem perdent 3-0, i en la 2a part acabàrem 4-4 i haguérem d’anar als penals, on gràcies al nostre porter Jose, guanyàrem. Això féu que el diumenge 7 de febrer haguérem de tornar a Paterna, a les instal•lacions del València CF, on es feia la competició, per a jugar un altre partit. Però allà ens van dir que l’altre equip s’havia retirat.
Així que passàrem directament, per a anar el dia 13 a disputar els quarts de final, contra l’IES d’Alfara del Patriarca. En aquest partit, a la primera meitat, marcàrem 3-0, i a la segona part marcàrem altre gol, i així el partit acabà 4-0 a favor nostre. Per la vesprada tornàrem per a jugar a les 5 de la vesprada contra l’IES de Puçol. El partit estigué molt disputat. En els últims minuts un “despiste” del nostre equip va fer que ens marcaren un gol, i perdérem 0-1, cosa que ens va fer acabar en semifinals. Al final, quedàrem els tercers.
Però el més important fou que ens ho passàrem bé i ens emportem l’equipatge de la Copa Coca-Cola que ens donaren i les begudes que ens donaven en cada partit. L’any que ve tornarem per a guanyar!
Carlota Ramon i Silvia Miguel (3r d’ESO)