divendres, 18 de juny del 2010

Reconeixement públic per als col·laboradors del blog





Des del curs 2007-2008 el nostre blog està en marxa. Tot i que el primer any semblava una temptativa que no se sabia com anava a acabar, el segon any es va consolidar com a instrument de comunicació i que apropa el que ocorre ací amb el nostre entorn: les nostres famílies, els nostres amics, etc.
Al mateix temps, hem aconseguit fer que els alumnes també el coneguen i el facen seu. Amb la feina feta, tots sentim que el blog es més nostre, i que al blog tenim un poc de tots nosaltres. Per això, hem considerat necessari agrair públicament la col·laboració de molts alumnes que han considerat que amb el seu esforç feien un servei impagable per a tota la comunitat educativa. Alguns han escrit molt, i altres un poc menys. Uns van pensar que era una feina més, i altres ho van fer de bon grat. Siga com siga, el nostre blog el portem entre tots i això ens plena d'alegria.
Hui, com a reconeixement als nostres estudiants que han escrit ressenyes i articles, la Directora titular, Sor Maria, i el Director Pedagògic, Ángel, els han fet entrega d'un diploma que ho certifica, i unes llepolies per endolcir un poc més aquesta vida.
A tots ells, moltes gràcies!