dijous, 2 de setembre del 2010

Comença el curs 2010-2011

Hola a tots un any més!!!
De nou el col·legi San José i San Andrés s'ha posat en marxa per acollir una vegada més, els xiquets del nostre poble (i dels voltants) que van a cursar els seus estudis en el nostre centre. De fet, després d'un estiu ben merescut, directius, professors, personal de serveis, la comunitat de germanes, alumnes i pares, ja han tornat al centre per perfilar el curs que tot just ara comencem.
A tots us donem la benviguda!
Al mateix temps, tot seguit us detallem un seguit d'informacions que poden ser del vostre interés en aquest primers dies de setembre:
1. Les famílies que volen passar a recollir en bonollibre, poden fer-ho hui dijous i demà divendres, de 9 hores a 11 hores, per la porteria del centre.
2. Les notes dels exàmens de recuperació de les matèries d'ESO que s'han fets aquests dies es faran públiques el divendres a les 13 hores.
3. Com que sembla que hi hagué algun error en les dades facilitades per als llibres d'Anglés d'Infantil, us oferim de nou, les dades revisades: Infantil de 4 anys, Cheeky Monkey 1, Students Pack, amb ISBN 9780230011427; per a Infantil de 5 anys, el llibre és Cheeky Monkey 2, Students Pack, amb ISBN 9780230011496.
4. El disseny del nostre blog ha estat renovat per a aquest curs, com havíem fet al principi de cada curs. Esperem que us agrade.
5. Les referències dels materials/llibres per a les matèries de Cultura Clàssica (3r d'ESO), Francés i Llatí (4t d'ESO) encara no estan disponibles. Lamentem la tardança. Tan bon punt els professors corresponents tingues a punt les referències les publicarem al blog.
6. El dia 25 de setembre, a les 12 hores, a la Catedral de València, es realitzarà l'acte final de la celebració del 350 aniversari de la mort dels nostres fundadors, sant Vicent de Paül i santa Lluïsa de Marillac. La convocatòria és per a tota la comunitat escolar, així que esteu tots convidats. Us recordarem més avant aquesta notícia.
Gràcies per estar de nou amb nosaltres, i benvinguts de nou al curs 2010-2011!