dimecres, 16 de març del 2011

Falleres Majors per la nostra escola

A l'escola tenim enguany una gran representació fallera. La professora d'Infantil, Pilar Císcar, és fallera major de la seua falla, a Paiporta. I Maria Yuste, de 1r d'ESO, és fallera major infantil de la Falla Poble, de Massanassa. Curiosament, Maria serà fallera major infantil amb Raquel Ramon, exalumna d'aquesta escola, que serà la fallera major de la mateixa falla. Ací en teniu algunes fotos de mostra, i el discurs que Maria i Raquel van fer per a la crida a la festa de la seua falla:


CRIDA DE LES FALLERES MAJORS DE LA FALLA POBLE MASSANASSA
Falleres i Fallers, Fallerets i Fallerets, Poble de Massanassa: JA ESTEM EN FALLES!!
La música, la pólvora i les flors ja omplin els nostres carrers. Comencen dies de passacarrers, mascletaes, jocs i xocolataes. En definitiva, dies sense descans. Dies per a disfrutar de la millor festa del món.CRIDEM per a què isqueu als carrers, s'acosteu als casals i ens acompanyeu a tots els fallers i falleres en tots els actes que hem preparat amb molt d'esforç i, sobre tot, amb molta il·lusió durant tot l'any.
XIQUETS! ACOSTEU-SE! DISFRUTEU! Què les falles estan prop i hi ha que aprofitar-les com mai perquè són uns dies especials! Uns dies divertits i esperem que inoblidables per a tots.
Per això cridem ben fort: VISQUEN LES FALLES!!!!

María Yuste Puche, Fallera Major Infantil 2001
Raquel Ramón Seguí, Fallera Major 2011