dimarts, 28 de maig del 2013

Els químics de la classe de 3r d'ESO


La Secció Territorial de València de la Real Sociedad Española de Química (RSEQ-VAL) i la Ciutat de les Arts i les Ciències han ofertat la segona edició del concurs Reacciona! amb la finalitat d'incentivar als estudiants universitaris de tota Espanya i de Batxillerat, cicles formatius de Formació Professional Grau Mitjà i 2n Cicle d'ESO de la Comunitat Valenciana, a presentar un material multimèdia que expose, de forma didàctica, creativa i original, algun procés químic; en especial, aquells la contribució dels quals al benestar de la societat siga més palés o resulten més formatius i il·lustratius.
Aquesta iniciativa pretén incrementar l'apreciació pública de la química com a ferramenta fonamental per a satisfer les necessitats de la societat, promoure l'interés per la química entre els jóvens, i generar entusiasme pel futur creatiu de la química. La primera edició del concurs es va iniciar en 2011 amb motiu de l'Any Internacional de la Química.
Els alumnes de 3r d'ESO del nostre col·legi que cursen la matèria optativa de Laboratori de Física i Química, dirigits per la professora de l'assignatura, han participat amb set projectes que podeu veure tot fent clic en aquest enllaç al canal de vídeos de la nostra escola a Youtube
Dels projectes presentats, ha estat finalista del concurs el projecte elaborat pels alumnes de 3r d'ESO Jonatan Espino i Almudena Cortés. Enhorabona a tots per a la feina feta!