dimarts, 10 de març del 2015

Els alumnes de 4t d'ESO es confirmen

El passat diumenge 22 de febrer, algunes alumnes de l’escola ens vam confirmar a la parròquia de Sant Pere. Fa dos anys que començàrem les catequesis de preparació a la Confirmació a càrrec de Marian i Fernando, i per fi va arribar el dia més esperat per tots nosaltres.
Les catequesis eren molt divertides: xarràvem, menjàvem cacaus… però tot s’ha de dir: encara que no ho parega també féiem catequesi. Ha sigut una experiència molt bonica i difícil d’oblidar. Estàvem tots molt emocionats!
Veure allà la teua família i els teus amics va ser molt especial, a banda que també et donaven més tranquil·litat. Teníem els nervis a flor de pell però encara, així i tot, passàrem un molt bon dia. Després de la missa hi va haver una xicoteta picadeta on estava tot el món convidat.
Va ser una experiència inoblidable i recomanem a tots els jóvens que participen en aquesta bonica experiència.
Irenen Cardona i Diana Hidalgo (4t d'ESO)

El passat 22 de febrer, les alumnes de 4t d’ESO vam confirmar-nos en la parròquia de Sant Pere a Massanassa. Hem format part de JMV des de molt menudes i per fi hem aconseguit rebre l’Espirit Sant. Aquest ha sigut un acte molt especial i hem estat molt de temps preparant-lo, anant a les catequesis, coneixent gent nova i passant una estona agradable tots els divendres convivint amb els nostres companys i catequistes.
Una vegada estàvem confirmades vam celebrar-ho a l’Hogar Parroquial amb una picadeta. A totes ens va fer molta il·lusió veure a tots els nostres familiars i poder celebrar un dia tan especial amb ells.
Personalment, pensem que confirmar-nos ha sigut una molt bona experiència, i a més molt divertida. Us animem a confirmar-vos!
Ana Alemany i Bárbara Folgado (4t d'ESO)