dimarts, 30 de juny del 2015

Massanassa en francés

Les alumnes Marta Vicente, Lydia Monfort i Esther Chilet, de 4t d’ESO de Francés III han realitzat un projecte durant l’últim mes i mig de classe que consistia a crear un vídeo sobre Massanassa en francés. La idea és fer descobrir el nostre poble a tots els francòfons, i contribuir així a fer conèixer el nostre poble més enllà de les nostres fronteres.
Les alumnes han escrit un guió sobre Massanassa en francés, a partir de la informació trobada en algunes  pàgines web (com la de l’Ajuntament de Massanassa), i a partir del seu propi treball. Després van enregistrar per tot el poble  els vídeos corresponents a cada part que han inclòs en el treball. En efecte, el vídeo, de 15 minuts de duració, inclou els apartats següents:  Introduction (introducció),  Environnement (entorn i medi ambient), Points d’intérêt (punts d’interés), Jeunesse (joventut),  Vie culturelle (vida cultural),  Vie sportive (vida esportiva), Vie sociale et associative (societat), Économie (economia), Fêtes et traditions (festes i tradicions), Services de la ville (serveis).
Aquesta contribució al poble de Massanassa estarà disponible al canal de vídeos de Youtube de la nostra escola, i també disponible per a llegir en paper a la nostra web.