dissabte, 27 de maig del 2017

En record de sor Margarita Errandonea

Vull comunicar que en el dia 22-5-17 va faltar Sor Margarita Errandonea. Fou Directora Titular del col·legi i Germana Servent de la Comunitat de Hermanas, durant 6 anys. 
EN RECORD DE SOR MARGARITA ERRANDONEA
Voldria fer present a la Comunitat Vicenciana de Massanassa (València), davant el descans etern de Sor Margarita Errandonea, no tenim més que paraules d’agraïment a Déu per haver-la conegut i de reconeixement cap ella com exemplar Filla de la Caritat.
                Entre nosaltres va viure i va estimar com una gran Filla de la Caritat, apropant-nos a la fe, a través de la seua coherència i espiritualitat vicenciana, tot contaginat senzillesa, bondat, humilitat i la tendresa de Déu amb les seues accions.
            Com a Directora Titular es va guanyar el respecte i afecte de l’alumnat, pares i mares, i professorat. Entregada a l’ensenyament, Massanassa fou la seua última destinació com a docent. Dolça en el tracte, amable, entranyable, exemple de delicadesa, sensible, apostava per la bona voluntat de les persones. Ferma en les seues decisions, es preocupava per gestionar austerament i sota els paràmetres de la pobresa, els béns materials, el que avui diem amb eficàcia i eficiència. Obria la seua generositat en repartir o acudir a l’ajuda de les famílies més necessitades de l’escola. Va iniciar les gestions per a oferir Secundària, a pesar de ser un centre només destinat a Infantil i Primària.
            En el seu rostre es reflectia que vivia per al Senyor i gràcies a les seues paraules, accions i coherència viu Jesús en el cor de molts de nosaltres.
            Sabem que quan arribe sor Margarita davant del Senyor, obrirà el seu cor i n’eixiran infinitat de noms i d’actes d’amor repartits entre tots al llarg de la seua vida exemplar.
            Moltes gràcies, sor Margarita, per la teua apassionada i exemplar entrega entre tots nosaltres.
            Descanse en pau.

Ángel Sánchez

Comunitat Educativa Vicenciana Massanassa