dimarts, 7 de maig del 2019

Xafarderies a l'Albufera

El dia 30 d’abril vam fer una excursió amb la bici a l’Albufera tots els alumnes i els professors de Secundària. Vam eixir darrere de la policia i ens van a acompanyar fins al polígon industrial.
Quan vam arribar a l’Albufera esmorzàrem, després pujàrem en tres  barques i quan vam arribar al mig de l’Albufera, ens van explicar algunes coses del llac i del seu ecosistema, com per exemple, l’arròs, les aus, la vegetació i els diferents tipus de barques.
En tornar del recorregut vam agafar la bici i vam anar cap al poliesportiu de Massanassa, on vam menjar i després els professors ens van retar a un partit de futbol.
Coses interessants que en l’excursió van ocórrer: no es va caure ningú, al llac es va caure la jaqueta d’Irene, de 2n d’ESO, i la sabatilla d’esport de Daniella, de 1r d’ESO, Manuela y Jose Antonio portaven un paraigües cadascú per a no cremar-se pel sol, encara que alguns professors i alumnes no portaven paraigües se van cremar, i el pitjor de tot és que els professors ens van guanyar en el partit de futbol.
Bárbara Callorda (3r d’ESO) i Albert Mocanu (2n d’ESO)