dimarts, 9 de març del 2010

El castell de Benisanó

Els alumnes de 3r i 4t de Primària hem anat d’excursió al Castell de Benisanó. Ens ha agradat molt perquè era molt bonic; sobretot, el que més ens ha cridat l’atenció han sigut el sostres pintats de colors, les armadures dels cavallers, les seues torres, els escuts, la vidriera de colors on estava el rei Lluís amb els seus dos fills i moltes coses més.
Esmorzàrem en un parc, jugàrem una estoneta i ens ho passàrem molt bé. Primer van visitar el castell els alumnes de 4t i després ho férem nosaltres. Vam ser acompanyats de tres professors, Susana, professora de 3r, Maribel, la tutora de 4t, i Xavi, el nostre professor de Plàstica i Música.
Paula, 3r de Primària.

El dia 25 de febrer vaig anar a vore el castell de Benisanó i primer vaig esmorzar en un parc molt bonic, després anàrem a vore la muralla.
Quan entràrem al castell hi havia dibuixos a la paret. Entràrem en un frigorífic natural de tenia un rebost. Vam vore una armadura de veritat i unes armes que s'anomenaven: ballesta, destral i maça de guerra. Hi havia dues cuines i unes masmorres a les quals no podíem entrar. El forat de càstic era per a ficar als presos. També hi havia un torre supergran on jugaven a soldats. El que va construir la torre va ser Sanum. I el senyor del castell va ser Lluís de Cavanilles.
José Manuel Díaz-Naranjo, 3r de Primària.