dimecres, 6 d’octubre del 2010

La Direcció informa

Una vegada començat el curs i finalitzades totes les reunions grupals amb els/les tutors/es corresponents us recordem algunes informacions generals per a aquest curs 2010-2011, el lema del qual és "EL RESPECTE”:

1. Calendari de dies festius a efectes escolars:
Octubre: dies 11 i 12.
Novembre: dia 1 (Tots Sants)
Desembre: dies 6, 7 i 8.
Nadal: del 23 de desembre al 6 de gener (el 7 de gener hi ha classe)
Març: 17 i 18 (Falles)
Pasqua: del 21 d'abril al 2 de maig
Juny: dia 23 de juny finalitzaran les classes d'Infantil, Primària i Secundària

2. Els pares d'alumnes que es queden al menjador tindran una reunió informativa el Dijous dia 7 d'octubre a les 18.00 hores a l'aula de 2n d'ESO del col·legi.

3. S'ha obert el servei de “Escola Matinera” (de 08.00 a 09.00 hores). Per als alumnes que s'han quedat s'ha sol·licitat una beca a l'Ajuntament de Massanassa.

4. Us comuniquem que hem detectat l'aparició de paràsits (Pediculosi) entre la població escolar en diverses classes. Us preguem que reviseu els vostres fills i si detecteu el problema, a més de fer servir productes apropiats per a prevenir o eradicar, és convenient que l'alumne/a es quede un parell de dies a casa.

5. La Junta de l'APA us convocarà pròximament en assemblea per tal d'informar-vos de les seues gestions al centre. Agraïm des de la Direcció l'estreta col·laboració i els esforços per la millora de la dinàmica del centre.

6. En breu el Consell Escolar de Centre es reunirà per aprovar la Programació General del Curs. Alguns dels objectius i activitats programades ja us les han comentat en les reunions amb els/les tutors/es.

7. Us recordem la possibilitat, hui en dia i en espera de la pròxima actualització de la nostra plana web, de saber més de les activitats que se celebren al col·legi a través del blog del col·legi: http://sanjoseysanandres.blogspot.com/. Si hi entreu podeu llegir notícies com: Cloenda del 350 aniversari, Fotos i vídeo de la Festa de sant Vicent de Paül, o la convivència de Secundària…

Tot agraint a totes les famílies la vostra col·laboració, la Titularitat i la Direcció Pedagògica ens posem a la vostra disposició i us desitgem un feliç curs 2010-2011.