dijous, 28 d’octubre del 2010

Una excursió de pel·lícula

Hui hem anat a la Mostreta de València a veure Toy Story III. Els cursos que hem anat han sigut: 3r, 4t, 5é i 6é de Primària. Hem arribat allà amb el tren. La pel·lícula ha sigut molt bonica, però al final un poquet trista.

Després del cinema hem anat a la plaça de l’Ajuntament de València, que estava plena de coloms de diferents colors. Hem estat allà fins que ha arribat l’hora d’agafar el tren i tornar cap a l’escola. Ha estat un matí molt divertit.

Diana Hidalgo i Marta Pastor (6é Primària).

Hui, dia 21 d’octubre de 2010, hem anat els alumnes de 3r, 4t, 5é i 6é de Primària, a veure una pel·lícula a la Mostreta de València: era Toy Story III. Primer hem anat amb tren a les 9 i hem arribat a l’estació de València. Hem creuat per la plaça de bous i hem arribat als cines Lys. Hem entrat i hi havia moltes estàtues d’óscars brillants penjades de la paret amb els noms dels millors actors, les millors pel·lícules... Després hem vist que hi havia una parada de roses salades i dolces i ens n’hem comprat. Que bones!

La sala de la pel·lícula era molt gran, amb molts seients i una pantalla gegant. Tots ens hem assegut junts en les últimes files. La pel·lícula tractava d’uns joguets: un vaquer, un dinosaure, Mr Potato, i algun més. La pel·lícula ha durat prou però ha estat genial! Després hem eixit i hem anat a la plaça de l’Ajuntament a esmorzar i a perseguir coloms. Després ja hem tornat a l’escola. Ha estat un dia genial!

Lydia Monfort (6é Primària)