dijous, 16 de desembre del 2010

El Projecte Esfera

Estimades famílies:

Una vegada més ens posem en contacte amb vosaltres per a comunicar-vos que seguim avant amb el nostre projecte Esfera.

En els últims dies hem recbut informació de Rwisabi (Burundi). Com ja sabeu, en els últims anys hem aconseguit comprar un furgoneta i un magatzem perquè el pare Rogelio duga a terme una misisó d'acompanyament i millora de condicions econòmiques i socials d'una part de la població. Fa un any us comunicàvem que: “Conseguir aquest local és fonamental per a una mínima millora en l'àmbit econòmic i social d'aquesta població que subsisteix en condicions de pobresa extrema”. Actualment aquest local s'ha posat en marxa, funciona millor del que s'esperava i les millores d'aquesta població han augmentat considerablement. Però necessiten més ajuda.

En l'última informació que hem rebut ens demanen, si és possible, que els ajudem a ampliar el magatzem que compraren l'any passat amb les nostres ajudes, per això des del col·legi hem pensat que l'objectiu d'enguany del nostre PROJECTE ESFERA estiga dedicat a aquesta necessitat.

En el mes de gener, se us farà arribar una circular per a informar-vos de les segünts activitats organitzades per a recaudar fons per al Projecto Esfera.

En el DOMUND d'aquest curs 2010-2011 hem recollit 815€ entre totes les famílies del Centre. Gràcies a tots.

Gràcies per la vostra col·laboració. Bones Festes!

Equip de Pastoral