divendres, 11 de març del 2011

Circular de Falles i Quaresma

Estimades famílies:

Hem començat la Quaresma, el temps litúrgic de conversió que marca l'Església per a preparar-nos a la gran festa de la Pasqua. És temps de canviar alguna cosa de nosaltres per a ser millors i poder viure més prop de Crist. Al col·legi hem iniciat aquest camí amb una xicoteta celebració d'imposició de la cendra a la nova capella del col·legi.

Alhora, anem a commemorar a Santa Lluïsa de Marillac, pedagoga, formadora i fundadora de la Companyia de les Filles de la Caritat, Titular del centr dels vostres fills/es i seguidores de la pedagogia vicenciana. En las sessions de tutoria els alumnes coneixeran més la seua figura i la seua tasca i el dia 15 de març dedicarem tot el matí a Santa Lluïsa amb celebracions, eucaristia a la parròquia de Sant Pere, activitats didàctiques, competicions esportives i teatre a l'edifici socio-cultural. L'eucaristia serà a les 9.00 hores del matí en la parròquia de Sant Pere, amb l'assistència dels curss de 4t, 5é, 6é i Secundària.

Us recordem també que els professors/es i alumnes estan realitzant la Falla del col·legi 2011, relacionada amb el valor que estem treballant enguany: El RESPECTE. El dia 16 de marzo a les 9.00 hores s'obriran les portes per a que pugueu assistir a l'oració a Sant Josep i a l'elecció de falleres i presidents majors i infantils de la falla del col·legi. Es tornaran a obrir les portes a les 11.30 hores per a l'ofrena de flors a la Mare de Déu i la cremà, amenitzada per la Xaranga del col·legi. L'APA del centr, com sempre, col·labora en el programa faller, entre altres coses, oferint a tots els alumnes una Xocolatà eixe dia.
L'entrega de notes del 2n trimestre serà el dia 31 de març per a tots els cursos.
Els dies festius de Setmana Santa seran entre els dies 21 d'abril i 2 de maig, ambdós inclosos.
Agraint a tota la Comunitat Educativa la seua col·laboració, us saluda.
La direcció