dimecres, 16 de març del 2011

La festa de les falles al nostre col·legi

Avui hem celebrat Sant Josep, amb la nostra falla. Hem tingut un dia prou gris, amb molta pluja, fred i vent. Però això no ha impedit que celebrem aquesta festa tan nostrada.
Pel matí hem fet l'oració a Sant Josep, i hem triat els nostres presidents i falleres majors. Per als infantils, teníem a Gemma Vidal com a fallera major i Francisco Chirivella com a president. I per als majors, teníem a Ester Chilet com a fallera major, i Javier Tomás. Cal dir que els quatre ho han fet molt bé, i han liderat la nostra festa amb moltes ganes.
També hem tingut xocolatada i ensaïmades per a esmorzar, i ofrena, que hem fet com hem pogut, per la pluja. Però en tot moment, hem tingut l'animació que ens han proporcionat els tabals i dolçaines primer, i la nostra xaranga ja tota la resta de matí, fent música i festa sense parar. Finalment, en un moment en què la pluja ens ha donat un descans, hem tret la falla que teníem muntada dins del gimnàs i l'hem cremada, amb molta festa i il·lusió. Ací us deixem algunes instantànies.
Bones festes de Sant Josep i Bones Falles a tots!