dilluns, 30 de gener del 2012

Demà és l'Esmorzar Solidari 2012

Seguint el Pla de Pastoral 11-12 del nostre col·legi, demà 31 de gener de 2012 celebrarem la tercera edició de l'ESMORZAR SOLIDARI, per a recollir bona part dels diners que volem enviar al projecte al qual donem suport enguany en el nostre PROJECTE ESFERA, que serà una dotació escolar por valor de 2500 €. Recordem que el Projecte Esfera anirà destinat al Col·legi Santa Lluïsa de Marillac de la Missió de Dschang (Camerún). A la web del Col·legi podeu veure detallat el Projecte.
La tercera edició de l'ESMORZAR SOLIDARI es realitzarà demà dia 31 de gener de 2012, en l'horari de 10h a 12h. Per tant, sol·licitem la col·laboració de pares i mares en l'elaboració d'aliments (coques, sandvitxos, entrepans, truïtes…) per a vendre'ls entre els alumnes i els familiars que vulguen assistir. També necessitem la col·laboració d'alguns pares o mares, per a ajudar a realitzar la venta dels productes i organitzación de l'acto. Des de les 10 h fins les 12h, els familiars d'alumnes esteu invitats a esmorzar “solidàriament” amb nosaltres. L'accés es podrà realitzar per la porta del pati.
Els pares i les mares (o altres familiars) que aneu a col·laborar aportant menjar o beguda l'haureu de portar demà mateix a les 9 h i deixar-la al menjador.
Al mateix temps aquells familiars que disposeu de temp i vulgueu col·laborar en l'organizació de l'esdeveniment heu d'acudir a les 9 h al menjador del col·legi per a començar a distribuir “treballs”. En l'organització de l'activitat també col·laboraran els alumnes de 4t d'ESO i l'APA.
Comptem amb vosaltres, per passar tots una bona jornada, i ajudar els nostres companys de Camerun!!