dilluns, 23 de gener del 2012

Viatge a la neu

El viatge a la neu ha sigut molt divertit sobretot quan esquiàvem en les pistes, també quan pujàvem en les perxes dels remontes. Tots els companys hem aprés molt dels monitors que ens han ajudat a esquiar, a més a més teníem molt de temps per a esquiar lliurement.
Eixírem a les set del matí des del col·legi i arribàrem a les onze a l’estació de Javalambre. Ens vam equipar de botes, casc i esquís per a pujar a les pistes. Ens van agrupar els monitors i vam rebre les classes fins l’hora de dinar.A la vesprada esquiàrem també. Per la nit  vam sopar, després vam veure el futbol, també jugàrem al futbolí i al billar. L'alberg era confortable (les campanes de l’església no ens deixaren dormir).
Pel matí anaràrem altra volta a esquiar amb els professors i aquesta vegada no teníem el sol fort, hi havia boira, no es veia res però seguia sent molt divertit. Alguns companys jugaven a peu de pista a fer ninots de neu i a tirar-se boles, altres acabaven xopats però contents.
Ha sigut una experiència inoblidable. La próxima vegada anirem més dies.
Marta Estivalis Alapont, Paula Guillem Molina, María Pallarés Pardo (4t de Primària)

Fantàstics dies a Javalambre, Terol, on els nostres alumnes més avançats en la pràctica de l'esquí pogueren millorar la seua tècnica i gaudir dels descensos a les muntanyes de l'estació terolana.
Els no-iniciats reberen les seues primeres lliçons i pogueren demostrar als allí presents com de ràpid aprenen  noves habilitats esportives en l'entorn nevat.
Més tard a l'alberg, hi hagueren estones de convivència que quedaran en el record dels xavals.
Sabé a poc l'estància hivernal en el poble de Camarena de la Sierra, l'any que ve més.
Agraïm la col·laboració dels mestros acompanyants pel seu excel·lent treball i als nostres alumnes pel gran comportament que demostraren al llarg del viatge…

Fes clic ací per a veure les fotos