dimecres, 18 d’abril del 2012

Xarrada-Col·loqui del professor Jesús Ruiz als alumnes de 4t d'ESO


El passat dia 29 de març els alumnes de 4t d’ESO reberen la visita del psicòleg i membre de l’equip directiu de l’Escola Universitària Edem, professor Jesús Ruiz. Els alumnes immediatament se sentiren atrets pel missatge motivador i pràctic d’un bon comunicador i experimentat professional de l’educació i de l’orientació i selecció de recursos humans per a importants empreses valencianes.
En la xarrada-col·loqui orientà els alumnes sobre què demanen avui una empresa a l’hora de seleccionar un recurs humà i la importància de l’aprenentatge de l’anglés en el procés de selecció.
Ens presentà el nou grau ADE-EMPRENEDORS que s’inicia a l’Escola Universitària EDEM de València el curs que ve. Vam veure com el grau ofereix una gran quantitat progressiva d’assignatures en anglés i com un dels objectius del grau és aconseguir que l’alumne mantinga una conversació fluïda per al desenvolupament de la seua activitat.
Agraïm al professor Jesús Ruiz la presència al Centre i esperem veure’l aviat. Possiblement visitant les noves instal·lacions de l’Escola Universitària EDEM.