dijous, 26 d’abril del 2012

Xarrada sobre l'ús responsable de les noves tecnologies

A/A Comunitat Educativa:
Des de l'Equip Directiu i davant l'ús que estem constatant dels nostres fills i alumnes de les xarxes socials, i no sempre d'una manera correcta, hem gestionat en col·laboració amb l'Ajuntament de Massanassa, a través de la Regidoria de Juventut i en coordinació amb la tècnica del centre d'informació juvenil, la formació per a professors i pares, en aquest tema, a través d'una xarrada-taller. La formació s'ampliarà amb un taller per als alumnes de 6é, 1r, 2n i 3r d'ESO. 
El taller per a professors i pares serà el dia 3 de maig a les 19.00 hores al Col·legi. Es titula “Bones pràctiques i ús responsable de les noves tecnologies en adolescents”. La xarrada correrà a càrrec de l'equip de professionals IntraAdolescents, especialitzat en la prevenció de riscos en l'adolescència. Pretenen formar en el consum responsable d'aquestes tecnologies tan potents, i evitar conductes de risc com: ciberassetjament i violència, addiccions, captació en xarxes socials i serveis de xat,…
El dia 4 de maig, els mateixos professionals, durant a terme un taller amb els alumnes de 2n i 3r d'ESO a les 11.00 hores al Centre d'Informació Juvenil de Massanassa i amb els alumnes de 6é de Primària i 1r d'ESO a les 12.00 hores al mateix lloc.
Agraïm a l'Ajuntament de Massanassa la seua col·laboració i sufragi de les despeses de la xarrada i els tallers. Comptarem amb la presència de l'Alcalde i membres de la corporació al taller.
Esperem la vostra presència en la xarrada, donada la importància i necessitat de formació en aquest tema de tanta actualitat.
Atentament
Ángel Sánchez (Director Pedagógic)