dijous, 24 de desembre de 2015

Marta i Ana són "top"

El passat 11 de novembre de 2015 es van publicar al DOGV la relació d'alumnes que han rebut el premi extraordinari de Secundària de 2015, que atorga la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana. Entre les premiades hi consten dues alumnes que vam presentar com a candidates en acabar aquest curs passat 14-15: Marta Vicente López-Montenegro i Ana Alemany Cosme. Tota la comunitat educativa, en especial el claustre de professors, i també companys i amics de l'escola, les volem felicitar pels seus anys de treball i dedicació en el col·legi San José i San Andrés. Les hem vist créixer i hem compartit amb elles milers de moments de treball, però també de diversió.
És per això que hem parlat amb elles per fer una revisió breu del seu pas pel col·legi San José i San Andrés, arran de la concessió d'aquest premi tan prestigiós.

1 Com valoreu haver rebut aquest reconeixement? Què representa per a vosaltres?
Marta Vicente (MV): Aquest reconeixement és per a mi de gran importància i vàlua. Personalment, aquest premi representa el fruit del meu esforç i de l'ajuda que he rebut per part dels meus professors i els alumnes d'aquesta escola.
Ana Alemany (AA): Per a mi rebre aquest reconeixement ha sigut molt important perquè després de tot l'esforç, aquesta gran recompensa no ve gens malament per a animar-me a no parar d'esforçar-me en els pròxims anys.

2 Com valoreu el vostre pas pel centre?
MV: En aquest centre he estat molt ben tractada pels companys i professors que he tingut, amb els quals he gaudit d'un temps fantàstic, he aprés i he rigut a muntó.
AA: El meu pas pel centre ha sigut molt important per a mi, especialment ara que ja no estic allí, i trobe a faltar moltes coses, com la relació amb els mestres, o la seua implicació per tal que ens anara bé.

3 La vostra formació (personal, en valors, però també acadèmica) us està aprofitant en el nou lloc on estudieu?
MV: Quant a la meua formació personal, gràcies a aquest centre i a la meua família he apres la importància de valors com el respecte, la justícia, l'educació , la tolerància... I pel que fa a la meua formació acadèmica, des dels 3 anyets he estat en aquest centre, he aprés molt gràcies a tots els professors que he tingut durant les diferents etapes i considere que he cursat en un centre que té un nivell prou elevat.
AA: Ara que estic en un altre centre valore tots els coneixements rebuts anteriorment, perquè ara ja no fan tanta incidència en les lliçons i he de traure-ho tot més pel meu compte, sense ajuda.

4 Quina és la vostra opinió personal del Col·legi San José i San Andrés?
MV: En la meua opinió, aquesta escola està formada per professors molt qualificats i bons alumnes. L'ambient que hi ha és prou còmode perquè els amics que he fet i els professors que hi ha m'han fet gaudir d'un temps increïble i obtenir una bona preparació per al meu futur.
AA: Pense que és un bon centre a nivell educatiu. A més acull a l'alumnat molt afectuosament, cosa que facilita que l'alumnat s'hi trobe a gust.


I així fem un punt i seguit en els nostres alumnes, tot desitjant que l'exemple de Marta i Ana puga empènyer amb força els nostres alumnes. A Marta i Ana els desitgem el millor. I esperem que tornen prompte per l'escola, que ja saben que és casa seua. Marta i Ana, enhorabona a les dos!