dilluns, 2 de gener del 2017

CANVI EN LA PORTA D'ACCÉS AL CENTRE PER A L'ALUMNAT DE SECUNDÀRIA DES DEL 9 DE GENER DE 2017

Us comuniquem que a partir del 9 de gener, l'alumnat de Secundària entrarà i eixirà per la porta gran marró del col·legi del carrer Joan Peset, cantonada amb el carrer Milagrosa. El principal motiu és evitar les molèsties que estem ocasionant a la nostra veïna d'enfront, que en aquests moments està passant per un delicat estat de salut. L'alumnat i els familiars esperen en la vorera de la seu porta, miren cap a l'interior per les finestres, recolzen els peus a la paret i hi ha alguns moments de tensió quan algun familiar tracta de corregir la situació. Desitgem preservar la seua intimitat, especialment en aquests moments.
Una segona raón, es facilitar i promoure l'alumnat que ve al centre en bicicleta. Des d'ara podran deixar les seues bicicletes dintre del centre en una zona acondicionada i més segura que al carrer.

Esperem que la mesura afavorisca la convivència amb els nostres veïns, la mobilitat de l'alumnat i afecte el menys possible l'organització del centre.

Tot agraint la vostra col·laboració d'avantmà, aprofitem l'ocasió per a desitjar-vos unes bones festes de Nadal i feliç 2017!