dimecres, 26 d’abril del 2017

Vídeo finalista CONCURS REACCIONA


Els alumnes de 4t ESO, Beatriz Cardona, Vicent García, Josep Martínez i Sergio Serrano, han quedat finalistes en el Concurs Reacciona organitzat per la secció territorial de València de la Reial Societat Espanyola de Química i la Ciutat de les Arts i les Ciències.
El projecte presentat amb el títol Química, fuente de energia y salud , ha sigut realitzat des de l'assignatura de Física i Química.
Este concurs pretén incentivar als estudiants de qualsevol cicle d'Universitat, Batxillerat, cicles formatius de Formació Professional, Grau Mitjà i segon cicle d'ESO de tota Espanya a presentar un material multimedia que expose, de forma didàctica, creativa i original, algun procés químic; en especial, la contribució dels quals al benestar de la societat siga més patent o resulten més formatius i il·lustratius.
Esta iniciativa pretén incrementar l'apreciació pública de la química com a eina fonamental per satisfer les necessitats de la societat, promouré l'interés per la química entre els joves i generar entusiame pel futur creatiu de la química.
Els projectes guanayadors es coneixeran en la ceremonia d'entrega de premis que tindrà lloc el dia 28 d'abril de 2017 a les 12h en l'auditori Santiago Grisolia al Museu de les Ciències.
Molta sort als nostres alumnes!