dimarts, 5 de febrer del 2019

Diversió al gel


El passat 23 de gener, la classe de 1r i 2r d’ESO, al costat dels seus genials professors, van gaudir d'un increïble matí en la pista de patinatge sobre gel, Fun On Ice (a Aldaia).
Només arribar ens vam asseure en unes tauletes que hi havia en l'exterior per a esmorzar i agafar forces.
Començàrem amb unes classes de patinatge, en les quals ens dividien en dos grups: un ja per als alumnes que ja tenien experiència i en un altre per als principiants. Les explicacions eren fàcils i senzilles; les classes van transcórrer molt bé, va haver-hi alguns colps, però res important. Ja acabades les classes de patinatge, vam començar a fer un circuit els dos grups junts, va ser molt divertit. Acabat el circuit, vam poder patinar per lliure.
Jo crec que en general fou la millor part de l'excursió, ja que podíem patinar al nostre ritme, i agafar-nos a la barana per a no caure'ns. Vam fer carreres; intentàrem fer algunes piruetes, encara que la majoria no van eixir molt bé; li vam ensenyar a patinar a Vicent, el professor de Valencià, que al final va aconseguir patinar sense agarrar-se a la barana. Va ser molt divertit. També van posar llums de colors, i música, això ja va revolucionar la pista de patinatge; semblava una discoteca; això sí, done gràcies perquè ens van posar música del moment.
Una hora més tard més o menys ens van cridar perquè deixàrem els patins. Ningú se’n volia anar perquè ens ho estàvem passant molt bé, va ser complicat traure'ns de la pista. Ja deixats els patins vam agafar l'autobús.
Jo crec que fins ara ha sigut una de les millors excursions que hem tingut en la Secundària fins ara. Ha sigut molt divertida, encara que ens hem emportat unes quantes caigudes, però això tant se val; definitivament una excursió que m'agradaria repetir.
Lucía Zamorano (1r d’ESO)