dijous, 13 de gener del 2011

Beques dels bonollibres del curs 2011-2012

A l’atenció dels pares de 6é de Primària i 1r, 2n i 3r d’ESO:

Us informem que està obert el termini per a presentar la Sol·licitud d’ajudes per a l’adquisició de llibres de text per al curs 2011-2012 a la Secretaria del centre.

Els pares interessats poden passar per la porteria per a recollir l’imprés que cal reomplir.

L’últim dia per presentar la documentació, per part dels alumnes, en el centre docent és el 31 de gener de 2011.

Tot seguit us reproduïm un extracte de la llei:

ORDE 93/2010, de 14 de desembre, de la Conselleria d’Educació, per la qual es regula la convocatòria d’ajudes per a l’adquisició de llibres de text de l’alumnat d’Educació Secundària Obligatòria i el programa per a la gratuïtat progressiva dels llibres de text de l’alumnat de l’Educació Primària, per mitjà del bonollibre, ambdós escolaritzats en un centre públic o en un centre privat concertat a la Comunitat Valenciana per al curs 2011/2012.

Primer. Requisits d’estudis

Podran sol·licitar ajudes per a l’adquisició de llibres de text els pares o tutors legals dels alumnes que realitzen els estudis d’Educació Secundària Obligatòria en centres públics i privats concertats de la Comunitat Valenciana durant el curs 2011/2012. (Atenció pares de 6é, 1r, 2n y 3r d’ESO d’enguany)

Quint. Sol·licituds i documentació

Les sol·licituds s’han de formalitzar en els impresos oficials que es facilitaran, gratuïtament, a les persones interessades en les secretaries dels centres escolars respectius, segons el model de l’annex I-A. La sol·licitud s’ha de presentar en la secretaria del centre docent on els alumnes es troben matriculats durant el curs 2010-2011, per a la fase A, i on es matriculen en el curs 2011/2012, per a les fases B i C. En el moment que entregue la sol·licitud la persona interessada, el centre escolar la segellarà i escriurà la data en l’espai reservat.

1. Documentació que s’ha d’adjuntar junt amb la sol·licitud.

– Fotocòpies compulsades del NIF/NIE o passaport del pare i de la mare, o del nou cònjuge o persona unida per anàloga relació, que convisquen amb l’alumne.

– Fotocòpia compulsada del document identificatiu del titular del compte bancari:

· NIF/NIE de l’alumne beneficiari que ha de ser titular del compte corrent.

· CIF del centre, si és el cas.

– Document facilitat per l’entitat bancària on conste el codi compte client, que conté els codis que identifiquen el banc, l’oficina, el dígit de control i el número de compte en què haja de ser abonat l’import de l’ajuda.

Per a més informació, feu clic sobre els enllaços següents:

Espai web de la Conselleria.

Sol·licitud d’ajuda de llibres de text (imprés)

Ordre 93/2010, de 14 de desembre


Atentament, la Direcció Pedagògica.