dijous, 24 de febrer del 2011

Esmorzar Solidari per a Rwisabi

L'equip de Pastoral i la Direcció, amb tots els professors, vol agrair a tothom la participació en l'Esmorzar Solidari, del passat 18 de febrer.
Una vegada més, l'èxit de participació convertiren un esmorzar en una festa solidària, marcada també enguany, per l'acabament de la setmana de la Pau, al nostre col·legi. I comptà entre molts altres, amb la presència de Vicent Pastor, alcalde de Massanassa, i l'animació de la xaranga musical de la nostra escola.
Com ja s'havia informat, els beneficis, que han estat 1557€, es destinaran a la compra d'un magatzem a Rwisabi (Burundi), on estem ajudant des de fa un temps. Tot seguit podeu veure el magatzem que ha de servir per a oferir serveis als habitants de Rwisabi, i ajudar a desenvolupar aquella comunitat.



Al mateix temps, una alumna de 6é de Primària ens ha fet arribar la següent ressenya d'aquella jornada, que tot seguit us reproduïm:
El passat divendres 18 de febrer es va realitzar al col·legi l'Esmorzar Solidari per a recollir diners per a comprar un magatzem per a la comunitat de Rwisabi (Burundi). A les 9h del matí, tots els pares, mares, iaio... que volgueren col·laborar portaren coques, entrepans, sandvitxos, sucs, pizzes... i també hi havia café. A les 10h començà, i durà fins les 12h, que es donà per finalitzat l'acte. Va estar tot organitzat per l'equip de Pastoral, gent de l'APA, mares i pares, i alumnes de 4t d'ESO, que van vendre mots tiquets a preu d'1€.
La veritat és que hi havia molta gent, però es van recollir molts diners.
Lydia Monfort (6é de Primària)