dimecres, 2 de febrer del 2011

Esmorzar solidari 2011

Estimats pares:

Fa un any realitzàrem el nostre primer esmorzar solidari amb l’objectiu de recaptar la major quantitat de diners per als afectats del terratrèmol d’Haití. Degut al gran èxit que tinguérem en la nostra primera edició hem pensat incloure’l en la programació del centre educatiu, dintre del Projecte Esfera.

Ens agradaria recordar que l’objectiu del Projecte Esfera d’aquest curs 2010-2011 és l’ampliació del magatzem que pugueren comprar amb els diners que nosaltres aportàrem fa uns anys a Rwisabi (Burundi), i les últimes notícies que ens han arribat ens expliquen el bon funcionament d’aquest magatzem, però també ens diuen que necessiten una ampliació per a poder emmagatzemar més productes i obtenir més beneficis per a la població.

La segona edició de l’esmorzar solidari es realitzarà el dia de 18 de febrer de 2011, en l’horari de 10h a 12h. Per a açò, sol·licitem la col·laboració de pares i mares en l’elaboració d’aliments (coques, sandvitxos, entrepans, truites…) per a vendre’ls entre els alumnes i els familiars que vulguen assistir. També necessitem la col·laboració d’alguns pares o mares, per a ajudar a realitzar la venta dels productes i l’organització de l’acte. Des de les 10h d’aquest dia fins les 12h, els familiars d’alumnes esteu convidats a esmorzar “solidàriament” amb nosaltres. L’accés es podrà realitzar per la porta del pati.

Els pares i les mares (o altres familiars) que aneu a col·laborar aportant menjar o beguda l’haureu de portar aqueix mateix dia 18 de febrer a les 9h i deixar-ho al menjador.

Equip de Pastoral