dimecres, 17 d’octubre del 2012

Setmana del Domund 2012

Estimades famílies
Volem recordar-vos que aquest mes d'octubre és el mes de les missions, mes del DOMUND. I la nostra escola vol participar en aquest projecte.
Aquest any, el nostre PROJECTE ESFERA va a fer un xicotet forat al DOMUND 2012. Aquesta setmana, del 15 al 21 d'octubre celebrarem la setmana de les missions, durant aquesta setmana els vostres fills/es podran dur el sobre del Domund. El sobre s'obrirà a l'hora del pati i els alumnes depositaran els diners en una guardiola, una guradiola especial realitzada pels alumnes de 4t d'ESO, una guardiola que simbolitza el nostre món, un món on tots soms iguals.
Tota la quantitat econòmica que recollim durant tota aquesta setmana l'enviarem al DOMUND 2012.
A continuació podeu llegir un breu text, per a recordar la finalitat del Domund.
“El 1926 Pius XI establí que el penúltim diumenge d'octubre se celebrara en tota l'Església el “Diumenge Mundial de les Missions”, en favor de l'Obra Pontifícia de la Propagació de la Fe (PF), per a moure els catòlics a estimar i donar suport la causa missionera.
Des de 1943, aquesta “festa de la catolicitat i de la solidaritat universal” es coneix a Espanya com DOMUND (de DOMINGO MUNDIAL). Aquest nom ha ajudat a identificar i difondre encara més aquesta jornada entre nosaltres, i el missatge —una crida d'atenció sobre la comú responsabilitat de tots els cristians en l'evangelització del món— ha calat en la profunda sensibilitat i tradició missionera del nostre país.
La Jornada Mundial de les Missions és el moment culminant d'un corrente d'animació i cooperació missionera que ha de desplegar-se tot l'any, especialment, al llarg de tot l' “Octubre Missioner”, el mes de las missions per excel·lència.”
Agraïm d'antuvi la vostra participació.
Equip de Pastoral