divendres, 25 de setembre del 2009

De convivència i germanor

La setmana passada es van realitzar diverses convivències de principi de curs, amb la finalitat de conèixer-se, de treballar el lema d'enguany, i de començar el curs amb molta il·lusió. Com que hi hagué diverses eixides, reproduïm tot seguit la ressenya de 5é de Primària (per a l'eixida dels menuts) i la ressenya d'Ángeles Muñoz (per a l'eixida dels majors). Ací ho teniu:

El passat 15 de setembre tots els alumnes de Primària vam anar al poliesportiu per a participar en la convivència de l’inici del curs.
Com tots els dies, el primer que vam fer va ser resar. Després a les pistes de tenis vam fer activitats sobre el lema d’enguany, l’autoestima. Pintàrem una flor i una papallona que després hem penjat al mural de la classe. Que per cert, ha quedat molt bonic!
Quan tots haguérem acabat jugàrem tota la classe al mocador i ens ho passàrem molt bé. A l’hora d’esmorzar estiguérem al camp de futbol on hi havia quatre porteries! Però per llàstima va començar a ploure i corrent entràrem al pavelló per a refugiar-nos.
El pavelló era molt gran i tenia un bagul ple de pilotes de futbol i bàsquet. Ens ho vam passar pipa jugant a futbol, basquet, amb cordes... Ja estem desitjant que vinga el proper curs per a tornar a anar-hi.
Els alumnes de 5é.



El divendres passat anàrem al parc de sant Esperit (Gilet) tots els alumnes de Secundària, acompanyats pels professors. Passàrem el dia fent activitats relacionades amb l’autoestima. I férem un ral·li amb proves on estaven del de 4t d’ESO. Fou una experiència molt bona per a tots i ens ho passàrem molt bé.
Ángeles Muñoz Martínez (1r d’ESO)