divendres, 11 de setembre del 2009

Les sabates de l'uniforme de Secundària






Totes aquestes fotografies corresponen als únics models de sabates que seran acceptades com a correctes en l'uniforme de Secundària. Les que teniu dalt del text són els únics models de sabates permeses per a xiques (manoletina o mocasí). És a dir, es podrà portar una sabata que siga com el model però no cal que siga la de la foto. I les que teniu baix són les sabates permeses per a xics. Les sabates de xic ja les vam anunciar a final de juny i teniu una altra foto en aquell article (vegeu-ho més avall).
Tant les sabates de xic com les de xica les podeu adquirir a la tenda Marien Gil de Catarroja (igual que la resta de l'uniforme).
Per a quan comence a refrescar caldrà portar una roba més adequada. S'han vist diverses opcions de jersei adequat amb l'anagrama del col·legi per a portar a l'hivern que reproduirem al bloc tant bon punt estiga garantit el subminstrament per a tots els alumnes.
Alhora, volem demanar disculpes per la tardança en fer-vos arribar la informació. Però recordeu que caldrà vindre ja amb uniforme el primer dia de classe, que serà el proper dimarts 15 de setembre, a les 9 hores.
La Direcció.