dimarts, 7 de gener del 2014

CANVI DE PROVES EXTRAORDINÀRIES DE SETEMBRE A JULIOL

A/A Pares i alumnes de Secundària:
Us comuniquem que el passado 17 de desembre es publicà al DOGV, la Resolució per la qual s'estableixen les dates de les proves i avaluacions extraordinàries a l'ESO i altres ensenyaments.
Segons aquesta Resolució, per al present curs 2013-2014 les proves extraordinàries que fins ara s'estaven realitzant al mes de setembre a l'ESO, s'avancen. S'hauran de realitzar a partir del 20 de juny de 2014 que és quan acaba l'activitat lectiva, segons el calendari escolar per al curs 2013-2014; i la celebració i les qualificacions d'aquestes proves extraordinàries, hauran de ser entregades abans del 15 de juliol de 2014. Aquesta Resolució complementa el Decret 183/2013 publicat el 5 de desembre passat que eliminava el terme “setembre” en la normativa anterior sobre proves i sessions d'avaluació extraordinàries.
L'Equip Directiu en coordinació amb els Caps de Departaments Didàctics estan reelaborant el calendari final de curs, i després que l'aprove la Titularitat, us comunicarem les dates de les proves extraordinàries, en aquest cas, de juliol.
La comunicació és important, també, perquè ho tingueu present en la possible organització d'activitats familiars o extraescolars (viatges, campaments d'estiu, etc.) a partir del 20 de juny, en cas que els vostres fills hagueren de presentar-se a la convocatòria extraordinària.
En la mateixa Resolució es fa menció a possibles modificacions del calendari escolar de futurs cursos acadèmics, que permeta anticipar l'inici i la finalització de les activitats lectives. Tant bon punt tinguem notícia del calendari escolar per al pròxim curs 2014-2015 us el comunicarem.