dimecres, 4 de maig del 2016

Entrega de premis Ploma i Paper



El passat dia 22 d’abril es va celebrar l’entrega de premis del V Certamen Literari de narrativa en valencià, Ploma i Paper, organitzat pel nostre centre San José y San Andrés.
L’acte va tindre lloc al gimnàs i va comptar amb la presència de tots els cursos escolars que participaven al concurs i altres membres de la comunitat educativa.
El jurat format per Maribel Pons, professora del centre; Esther Alemany, exalumna del centre; i Alicia Climent, membre del PAS; va haver de prendre la difícil decisió d’elegir guanyadors entre tantes bones obres.
No obstant, van elegir per unanimitat guanyador/a en la Categoria A, destinada a alumnes de 5é, 6é i 1r ESO; a l’obra titulada:
I no ho semblava
de Sergio Hernández Iranzo, de 5é de Primària

I van quedar finalistes les següents obres a la Categoria A:
Pere, un amic molt especial, de Sergio Estellés Díaz, de 6é de Primària (2n premi).
Un gos famolenc, de Rubén Raga Rodríguez, de 6é de Primària (3r premi).

De la mateixa manera van decidir per unanimitat atorgar el premi de guanyador en la Categoria B, dedicada a alumnes de 2n, 3r i 4t ESO, a l’obra titulada:
El cor del roure
De Lourdes Garcia Ureña, de 2n d’ESO

I van quedar finalistes les següents obres a la Categoria B:
La ment d’un psicòpata, de Carla Zamora Olmos, de 4t d’ESO (2n premi)
Bombes al teu cor, de Victoria Alfonso Téllez, de 4t d’ESO (3r premi)

Finalment, van decidir per unanimitat atorgar el premi de guanyador en la Categoria C, dedicada a exalumnes, a l’obra titulada:
No és possible
de Lydia Monfort i Cifre, exalumna

A més, comptàrem amb l’assistència de l’Il·lustríssim senyor alcalde de Massanassa Vicent Pastor, el president de l’APA, José Alfonso, la Directora Titular, Sor Pilar, i el Director Pedagògic del centre, Ángel Sánchez; els quals donaren suport aquest projecte tan educatiu i fomentaren la participació en les pròximes edicions.
En definitiva, va ser un acte senzill on tots els participants en general i els guanyadors en particular gaudiren d’uns premis literaris que de segur el pròxim any tornen a reunir a molts joves escriptors.
Per últim, sols queda agrair a tots aquells, que són molts, que han fet possible amb la seua col·laboració i participació que un any més aquest somni continue sent una realitat.
Es vegem el pròxim any!